Zoek
Sluit dit zoekvak.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De 24ste editie van de Laurentiusmarkt

23 juni 🕰️ 10:00 - 5:00

Curiosamarkt in Bemelen

De jaarlijks op voorlaatste zondag van juni terugkerende grote antiek-, brocante-, en curiosamarkt in Bemelen is al meer dan 20 jaar een begrip in Limburg en verre omstreken! Deze in Zuid-Limburg en omgeving niet meer weg te denken exclusieve antiek-, brocante-, en curiosamarkt is voor de verzamelaars bij uitstek de gelegenheid om hun verzameling met mooie spulletjes uit te breiden en aan te vullen.

De markt is niet alleen een leuk dagje uit, maar ook voor verzamelaars van antiek, brocante, curiosa, schilderijen, designers en ander mooi spul de gelegenheid om hun verzameling met mooie spulletjes uit te breiden en aan te vullen. Elk jaar staan er minimaal 125 kramen op de markt in het pittoreske decor van het dorpje Bemelen gelegen tussen Maastricht en Valkenburg. Deze kramen staan opgesteld in de St. Laurentiusstraat gelegen in de oude dorpskern. De oude boerderijen met hun knusse binnenpleintjes geven een nostalgische sfeer aan de markt.

Gezellig bijkletsen en genieten van de ambiance op de markt kunt u op diverse terrasjes en uitspanningen waar u iets kunt eten en drinken. Koffie, thee, wijn, bier, fris, tapas, pizza’s, hamburgers, ijs, gebak, vlaai, kersen, sapjes zijn alle verkrijgbaar.

Organisator

Harmonie st. Laurentius Bemelen
E-mail
info@stlaurentiusbemelen.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bemelen
Sint Laurentiusstraat
Bemelen, 6269 NJ
+ Google Maps