Search
Close this search box.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Antiek- en brocante markt in Venlo

30 juni 🕰️ 10:00 - 5:00

Antiek- en brocante markt in Venlo

Van april t/m november organiseert TheJo’s Tijdloos elke laatste (koop)zondag van de maand, tussen 11.00 uur en 17.00 uur, een antiek- en brocante markt op het Flujasplein in Venlo. Dat is het mooie gerestaureerde plein voor C&A. Het ligt aan het begin van de winkelstraat ‘De Vleesstraat’ en op steenworpafstand van winkelcentrum ‘De Maasboulevard’. Venlo, de stad aan de Maas met een oud centrum, ligt in het grensgebied van Noord-Limburg. Daarom trekt Venlo wekelijks veel Duits winkelpubliek.

Er is plaats voor +/- 40 kramen, waardoor deze markt een gezellig en intiem karakter zal krijgen. Brocanteurs uit Limburg, maar ook van ver daar buiten, bieden een diversiteit aan brocante, antiek, industrieel en vintage aan.

 De entree is gratis!

Voor de gasten is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt en voor een verkoelende versnapering strijkt u neer bij de diverse terrassen op of nabij de markt.

Verder heeft de winkelstad Venlo natuurlijk nog veel meer te bieden. Als u via de oude Maasbrug Venlo binnenrijdt zullen de wachters van Tajiri u al verwelkomen. Venlo heeft een historische binnenstad en een bezoekje aan de musea Bommel van Dam en het Limburgs museum zijn zeer zeker de moeite waard.

Kortom, zoekt u een gezellig zondags uitje? En bent u nog op zoek naar dat ene unieke item met een verhaal? Kom dan lekker struinen bij de antiek- en brocante markt in Venlo!

Gegevens

Datum:
30 juni
Tijd:
10:00 - 5:00
Site:
https://thejostijdloos.nl/de/brocante-markt-venlo-maasbree/

Organisator

TheJo’s Tijdloos
Telefoon
+31642523929
E-mail
thejostijdloos@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Venlo
De Vleesstraat 81
Venlo, Nederland
+ Google Maps