Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over ons

Team Liefde voor Brocante

Het magazine Liefde voor Brocante zou niet kunnen worden gemaakt zonder de deskundige hulp van een aantal mensen, in ons geval voornamelijk vrouwen. Graag laten wij u kennismaken met de medewerkers van ons team; stuk voor stuk powervrouwen met ieder hun eigen discipline.

Margreet Frens

Samenwonend met Henri en moeder van Fleur. Startte in 2015 het magazine Liefde voor Brocante nadat ze ‘besmet’ was geraakt met het brocante virus. Werkt al ruim 26 jaar in de boeken-  en tijdschriftenwereld onder meer bij de NCRV-gids, Mikro Gids, Televizier en De Smaak van Italie voordat ze haar eigen magazine introduceerde. Daarmee heeft ze één van haar grootste wensen in vervulling gebracht.

Ellen Pardede

Relatie met Johan en moeder van Suzanne. Al jarenlang werkzaam in de tijdschriftenwereld voor gerenommeerde titels als Avenue, Eigen huis, Ariadne, VT Wonen, Seasons, De smaak van Italië en Italië Magazine. Met haar talenknobbel, schrijftalent, commercieel inzicht en haar charmante verschijning verzorgt zij de sales voor Liefde voor Brocante.

Elian Baartman

Getrouwd met Hugo – die de beeldbewerking en de technische zaken met de drukkerij verzorgt – en moeder van Mauk, Stijn en Guus. Art-director van het eerste
uur en als geen ander in staat om met haar brocante achtergrond het magazine op een formidabele wijze vorm te geven.

Joyce Daams

Woont in België en is een brocante en antiekverzamelaarster pur sang. Heeft een enorme
kennis van brocante en antieke stukken en vult in iedere editie de rubriek ‘Het verhaal achter’ en een column. Zorgt voor verdieping in het magazine. Organiseert bovendien sinds mei 2018 de nu al legendarische fair in de Verbeke Foundation in Stekene.

Marieke Meijers

Getrouwd met Mike en moeder van Gillian, Junuh en Fajah. Uitermate precies als het gaat
om cijfertjes en analyses. Doet niets liever dan grasduinen in de boekhouding. Onmisbaar als het gaat om het administratieve gedeelte van Liefde voor Brocante.