Zoek
Sluit dit zoekvak.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Brocante en Landelijk op Kasteel Aldendriel

1 juni 🕰️ 10:30 - 2 juni 🕰️ 4:30

€5
Fair op een wel heel bijzondere locatie: het 15e-eeuwse Kasteel Aldendriel

Op 1 en 2 juni a.s. organiseert Heerenlanden Events een unieke en sfeervolle Fair op een wel heel bijzondere locatie: het 15e-eeuwse Kasteel Aldendriel. Zomers genieten op deze prachtige locatie in het Brabantse Mill, gelegen in het Land van Cuijk. Kom naar Brocante en Landelijk op Kasteel Aldendriel!

Brocante, vintage, antiek, woonaccessoires, tuinartikelen, kortom alles wat de zomer zo mooi maakt. Kasteel Aldendriel is een Middeleeuws kasteel daterend uit 1477, gelegen in Het Land van Cuijk. Een gebied dat wordt gekenmerkt door rust, ruimte, prachtige natuur, authenticiteit en gastvrijheid. Een gebied dat volop mogelijkheden biedt voor unieke ontmoetingen met natuur, cultuur, religie, water en historie.

Geniet op het middeleeuwse kasteelplein van verse koffie en diverse lekkernijen. Voel u welkom op het terras voor een wijntje, muziek, enz.

Over het kasteel

Kasteel Aldendriel is een middeleeuws kasteel, daterend uit 1477. Het omgrachte kasteel bestaat uit een voorburcht en een weer apart omgrachte hoofdburcht. De eerst bekende bewoner is in circa 1500 jonkheer Hendrik van der Voort van Aldendriel. Zijn familiewapen bestaat uit een rode lelie op een zilveren schild, omlijst met vijf rode blokken. Het kasteel blijft tot 1700 in het bezit van deze familie. Daarna kwam het landgoed in handen van de heren Van Well. In die tijd werd het gebruikt als jachtslot en zomerverblijf. Van het oorspronkelijke huis is niet veel meer over wegens meerdere verbouwingen in de loop van honderden jaren. Bron: Wikipedia

Gegevens

Begin:
1 juni 🕰️ 10:30
Einde:
2 juni 🕰️ 4:30
Kosten:
€5
Site:
https://www.heerenlandenevents.nl/aldendriel

Organisatoren

Heerenlanden Events

Locatie