Zoek
Sluit dit zoekvak.

Workshops van Fauve Design

‘Ik ben in 2005 begonnen met Scrapbooking vlak na de geboorte van Julian. Ik maakte foto’s van alles wat hij deed op een dag, en was op zoek naar een leuke manier om deze foto’s te verwerken. Toen ik uiteindelijk tegen een Scrapbook tijdschrift aanliep bij de supermarkt, wist ik dat dit de hobby voor mij was. Niet lang daarna had ik mijn eerste publicatie in een Scrapbook tijdschrift en was mijn avontuur als Scrapbook designer begonnen.

Mijn werk is daarna wereldwijd gepubliceerd in verschillende tijdschriften. Ik vond het altijd zo leuk om mijn werk terug te zien in een tijdschrift en ik had ook het mazzel om drie keer op een cover te mogen staan. Verder heb ik voor veel leuke design teams en winkels mogen werken en kon ik mijn eigen werk gebruiken om andere mensen te inspireren.

Want dat is wat ik nou zo leuk vind aan deze hobby en designer zijn. Ik kan mijn eigen herinneringen vast leggen en tegelijkertijd andere mensen helpen om hetzelfde te doen met hun herinneringen’

https://www.facebook.com/fauvevanmaanen

Aankomende fairs

Nieuwste editie

Verschijningsdata

1 2024 – 23 februari
2 2024 – 24  mei
3 2024 – 23 augustus
4 2024 – 22 november