Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fietsroute door de IJsselvallei

De Heufse IJsselvalleiroute voert je door het prachtige buitengebied van De Hoven bij Zutphen. Een fietsroute door de IJsselvallei en de hogere gronden, langs landgoederen en kastelen, akkers en velden. Op de pedalen en genieten maar!

Bekijk de route op de website van Visit Veluwe.

IJsselvallei

Ontdek de IJsselvallei met deze nieuwe landschapsroute! Terwijl je fietst door de IJsselvallei fiets je langs landgoederen, kastelen, uiterwaarden én industrieel erfgoed! Wanneer je in de verte de torens van de Hanzestad Zutphen ziet verschijnen krijgt de route een extra dynamiek. Zutphen is een bijzondere oude stad die zich perfect leent voor een korte tussenstop. In Brummen kun je bij De Vroolijke Frans terecht voor een hapje en een drankje. Deze fietsroute is te volgen met behulp van de knooppunten in deze lijst én is daarnaast ook bewegwijzerd met een blauwe markering. 

Deze fietsroute is bewegwijzerd met een blauwe markering en is in beide richtingen bewegwijzerd. 

Wil je de route onderweg korter maken of juist verlengen? Op elk knooppunt vind je een kaart op het informatiepaneel en kun je zelf eenvoudig je route aanpassen. Deze route is ontwikkeld door Stichting Landschapsbeheer Gelderland in samenwerking met de Gemeente Brummen, Gemeente Zutphen, de Provincie Gelderland en het Routebureau Veluwe.

Aankomende fairs

Nieuwste editie

Verschijningsdata

1 2024 – 23 februari
2 2024 – 24  mei
3 2024 – 23 augustus
4 2024 – 22 november