Search
Close this search box.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Brocante Markt Klein Frankrijk

21 september 🕰️ 9:00 - 5:00

€6,
"Klein Frankrijk"  is een gezellige Franse Brocante Markt

“Klein Frankrijk”  is een gezellige Franse Brocante Markt waar de kooplui & particulieren naast brocante en antiek ook hun zolder schatten, kleinmeubelen, vintage artikelen en streekproducten kunnen aanbieden en alle snuisterijen die je op zo’n typische Franse markt tegen kunt komen. Daarbij staan er diverse originele Foodtrucks voor een heerlijk hapje en drankje.

Hoe werkt het?

In plaats van een marktkraam krijgen deelnemers een ruime plek voor de auto toegewezen op het terrein en creëren daar hun eigen “winkeltje”. Omdat iedere plek er weer anders uitziet wordt het een vrolijke, kleurrijke markt met voor ieder wat wils en bovendien is het gezellig rondsnuffelen voor de bezoekers.

Bezoekers

Entree voor “Klein Frankrijk” is:  €6,00 inclusief parkeren. Kinderen tot 10 jaar kunnen gratis naar binnen. De markt is voor bezoekers geopend van 9:00 tot 17:00 uur. Bij de kassa is het alleen mogelijk contant te betalen (graag gepast). Neem voldoende contant geld mee, ook bij de standhouders kunt u niet overal met PIN betalen.

Parkeren

Parkeren is voor bezoekers en deelnemers bij de prijs inbegrepen!! Bij de kassa ontvangt u een uitrij-ticket.

Gegevens

Datum:
21 september
Tijd:
9:00 - 5:00
Kosten:
€6,
Site:
https://www.brocantemarktkleinfrankrijk.nl/

Locatie

Recreatieoord Binnenmaas
Vrouwehuisjesweg 1
Mijnsheerenland, 3271 LX

Organisator

Klein Frankrijk
E-mail
info@brocantemarktkleinfrankrijk.nl
Bekijk de site van Organisator