Zoek
Sluit dit zoekvak.

Boeken

Loving Brocante deel 3

Loving Brocante deel 3, is het vervolg op de succesvolle delen 1 en 2, die verschenen in 2013 en 2014. Het derde deel staat volledig in het teken van de Victoriaanse stijl. Uit deze tijd is ongelooflijk veel moois voortgekomen. Dit boek laat de nog nooit eerder gepubliceerde interieurs zien van een aantal gepassioneerde liefhebsters van deze stijl.

GEGEVENS: Aantal pagina’s: 160. Prijs: € 34,95. Taal: Nederlands / Engels.

Loving Brocante deel 2

In deel 2 van het boek Liefde voor Brocante nemen de zussen Willeke Kroneman-Frens en Margreet Frens u wederom mee op hun zoektocht naar brocante interieurs en winkels.

GEGEVENS: Aantal pagina’s: 180. Prijs: € 34,95. Taal: Nederlands / Engels.

Loving Brocante deel 1

In deel 1 van het boek Liefde voor Brocante nemen de zussen Willeke Kroneman-Frens en Margreet Frens u mee op hun zoektocht naar brocante interieurs en winkels en vertellen de persoonlijke verhalen hierachter.

GEGEVENS: Aantal pagina’s: 160. Taal: Nederlands. Prijs: € 34,95.

G-Style

Binnen de brocante wereld is stoer, sober en industrieel momenteel een geliefde woonstijl. In dit boek van Gea Piersma kunt u kennis maken met deze stijl en zien hoe u dit kunt doorvoeren in uw eigen interieur. GEGEVENS: Aantal pagina’s: 160Formaat: 220 x 280. Prijs: € 29,95. Taal: Nederlands / Engels.

Living the Bohemian Dream

Het boek Living the Bohemian Dream is een mooie samenwerking tussen Linda van der Ham, Anneke Gambon en Jeanette Philipse. In het boek laat het team zien hoe Jeanette op een unieke wijze haar huis en home events decoreert. GEGEVENS: Aantal pagina’s: 200. Prijs: € 49,95. Taal: Nederlands/ Engels.