Search
Close this search box.
boek "In mijn tijd"

Boek: In mijn tijd

Informatieverspreiding verandert razendsnel. Tradities verdwijnen, vervagen of transformeren. Het recent uitgekomen boek “In mijn tijd” biedt een blik op de herinneringen van onze oudere generaties. Opa’s en oma’s, maar ook ouders, blijken levende verhalenboeken te zijn. Gevuld met verhalen over een wereld die voor ons vaak onvoorstelbaar lijkt. In mijn tijd vormt een burg tussen de generaties.

Opa’s en oma’s, en ook je ouders zijn lopende encyclopedieën over vervlogen tijden. Huizen zonder badkamer, lekker verantwoord afvallen met een sherrydieet, de opkomst van de discotheek, demonstraties tegen kernwapens en roken was heel gewoon. Ook in de trein en in het vliegtuig. En vinden we tegenwoordig vakantie een mensenrecht? Tot 1966 kreeg je niet eens vakantiedagen.

Van sport tot huishouden en van liefde tot conflict; met In mijn tijd leer je elkaar pas echt goed kennen. Met behulp van korte informatieve stukjes, unieke foto’s en handige vragen raak je uren in gesprek en kom je dichter tot elkaar. Hoe leuk is het om samen met je vader, moeder, opa of oma te praten over vervlogen tijden die soms ook verdacht veel op deze tijd lijken?

Het boek is geschreven door biografieën schrijfster Silvie Kamphuis en prachtig vormgegeven door Elke Uijtewaal. In mijn tijd is voor €22,99 te koop.

Aankomende fairs

Nieuwste editie

Verschijningsdata

1 2024 – 23 februari
2 2024 – 24  mei
3 2024 – 23 augustus
4 2024 – 22 november