Magazines & Books

Het toonaangevende magazine voor brocanteliefhebbers

Jaarabonnement 4 x Liefde voor Brocante: € 26,95

It's beginning to look a lot like Christmas...

It's beginning to look a lot like Christmas...

De prachtige kerst-editie van Liefde voor Brocante is vanaf nu verkrijgbaar. In dit nummer  veel sfeervolle binnenkijkers in kersthuizen. Klik hier voor de dichtstbijzijnde winkel in uw buurt door uw postcode in te voeren of bestel deze editie direct in onze webshop.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief

Binnenkijken bij de Meilandjes

Binnenkijken bij de Meilandjes

Je houdt ervan, of niet; het programma Chateau Meiland. Persoonlijk behoor ik tot de eerste categorie, samen met mijn man Henri. Onze dochter Fleur is helemaal fan. Met name van Claire. Wij lachen smakelijk om de hilarische avonturen die de familie Meiland beleeft. Als brocanteliefhebber kijk ik vanuit dat perspectief natuurlijk ook graag naar het programma en mocht in Frankrijk een exclusieve reportage maken voor Liefde voor Brocante.

BINNENKIJKEN CHATEAU MEILAND

Verkooppunten

Verkooppunten

Hiernaast vermelden wij de verkooppunten van het magazine Liefde voor Brocante. U kunt ook bij de plaatselijke boekhandel informeren naar het mooiste brocantemagazine of zoeken via onze store-locator.

Voer uw postcode in en u ziet direct waar Liefde voor Brocante te koop is. Wilt u het magazine Liefde voor Brocante ook verkopen in uw winkel? Neem dan contact met ons op.

Binnenkijken

Binnenkijken